DESIGN PROMOTIVNE VODE

Design Promotivne vode važan je faktor koji oblikuje vizualni identitet vašeg proizvoda ili usluge na bočici vode. Personaliziranim pristupom u kreativnom design-u i kvalitetom prirodne izvorske vode postali smo prepoznatljivi od brendova koji žele svoj brend učvrstiti i povećati mu vidljivost.  Rado ćemo vam pružiti stručni savjet u vezi s dizajniranjem, s obzirom na praksu iz naših prethodnih iskustava.

NALJEPNICE

DESIGN ETIKETE

Trebate li inspiraciju kod dizajniranja i postavljanja svoje etikete?

Pogledajte nekoliko zanimljivih primjera naših naručitelja. Neka voda predstavlja Vaše poduzeće, izvor života – izvor inovativnosti.

Želite li da Vam pomognemo? Tim naših dizajnera na raspolaganju je kako bi napravili design prema Vašim željama i uz najbolju kvalitetu.

ČEPOVI

Čepovi Vašu promotivnu bocu zaključuju do potpunosti, zato Vam nudimo širok spektar boja. Moguće boje čepova su bijela, crvena, narančasta, tamno plava, plava, zelena, žuta, srebrna, crna i zlatna.
CMYK boje su najbolji približci boji čepa.

PDF PREDLOŠCI

Za one koji su i sami umjetnici te poznaju grafički design pripremili smo template za sve naše proizvode koji se razlikuju prema svrsi upotrebe. U svakom designu su naljepnice za izvorsku vodu i vodu s voćnim okusom. Odaberite onaj template koji želite naručiti.

Predložak za naljepnice za vodu od 0,5 l. Njihova upotreba je za boce koje se prodaju (lokali, hoteli).

Predložak za naljepnice za vodu od 0,5 l. Njihova upotreba je za boce koje su za reklamne svrhe.

IZVORSKA VODA
BAZGA
BRESKVA
REKLAMA
ZELENA JABUKA
NARANČA I LIMUN
JAGODA
OKUSI

Kratke upute u svezi sa zahtjevima „kako pripremiti design“.

PDF

Za više informacija pošaljite upit >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

KONTAKT