O nama

Naša osnovna djelatnost je štamparija. Tim se poslom bavimo već 30 godina. Ulaganjem u nove strojeve podigli smo kvalitetu i brzinu izrade naših proizvoda. Glavni smo dobavljač naljepnica za punionicu Vode 902. Na osnovu toga angažirali su nas za prodaju promotivne vode, a pošto je domaće tržište dosta malo od punionice smo dobili ekskluzivu za prodaju promotivne vode na hrvatskom tržištu.

Voda 902 

Od samog početka vizija poduzeća je postaviti drukčiji koncept u prodaji vode. Koncept u kojem kupac može vrlo jednostavno naručiti vodu, bez visokih ograničenja u vezi s količinom i bojom narudžbe, sa osiguranom dostavom već unutar 24 sata. Slijedeći svoju viziju došli smo do toga da smo danas vodeći slovenski ponuđač promocijske vode, kojem vjeruju uspješna domaća i strana poduzeća. Prirodni gorski izvor vode 902 nalazi na nešto više od 1100 metara nadmorske visine. Voda izvire u netaknutoj prirodi Kamniško-Savinjskih Alpa, točnije na Črnivcu, gdje nema industrije, naseljenih područja ni poljoprivrednih zemljišta koji bi je mogli  onečistiti.

“Vulkan prirodne svježine u vašoj plastičnoj boci”

Analiza je pokazala da je voda iznimna zaradi svoje niske provodljivosti, jer izvire iz brda vulkanskog porijekla. Budući da te stijene nisu topive u vodi, Voda 902 spada među vrlo lake vode. Unatoč tome da nema visok udio minerala, njena pH vrijednost iznosi između 7,0 i 7,5. Provodljivost vode, koja je inače mjerilo za čistoću vode, jedan je od glavnih parametara koji određuju kvalitetu vode. Voda s niskom provodljivošću u našem tijelu mnogo bolje i lakše obavlja ulogu transporta tvari, što je primarni zadatak vode u našem tijelu.

Našu promotivnu vodu izvozimo u Dansku, Italiju, Švicarsku, Njemačku, Austriju i Hong Kong.

U Hrvatskoj smo počeli s prodajom promotivne vode početkom 2017 godine.

Vodu s vlastitim brandom već koriste:

Poliklinika Rident, restoran Cicibela Baška, Veneto banka, nekretnine Herak, Anastasia Zagreb, PSC Zagreb, AC Emil Frey, Porsche, kamp Polidor i mnogi drugi. Željeli bismo da i Vi budete među njima.

Naše poduzeće se nalazi na Ljubljanskoj cesti 15 u Kamniku. Svim kupcima naše vode u našoj štampariji nudimo popuste do 50 % za izradu odabranih artikala iz naše ponude. Ponudu možete naći na web stranici u privitku EKSKLUZIVNA PONUDA.

To smo mi, veselimo se susreta s Vama.

Direktor
Direktor
Prokurist
Prokurist
Designer
Designer

Za više informacija pošaljite upit >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

KONTAKT