Poduzetnici uvijek iznova žele privući nove kupce i klijente, a načina za to je jako puno. Teško je istaknuti se, društvene mreže su preplavljene reklamama i ponudama, letci su postali dostupni i u  ‘boljim objektima’…  A sve je to potencijalnim potrošačima postalo nebitno; oni čekaju da prođe 5 sekundi reklame na Facebooku i da je preskoče, letke bez razmišljanja bacaju u smeće, a ako je dizajn privlačan posvetit će mu tek toliko pozornosti da ga spreme u torbicu ili džep.

Što je onda to što će privući ljude? Darovi. Ljudi će Vas primjetiti ako im poklonite nešto korisno. Sigurno je da svatko ima kod kuće barem olovku ili upaljač dobiven oko Nove godine ili na nekom sajmu. Reklamna voda nije toliko čest proizvod i samim time izaziva veću pažnju nego većina nekvalitetnih i neupotrebljivih proizvoda.

Promo voda je praktičan dar koji privlači pažnju ljudi. To je boca vode koja predstavlja Vašu tvrtku. Što je toliko privlačno na promotivnoj vodi? Omogućuje Vam da ljudima za toplog ljetnog dana ponudite zdrav i osvježavajuć napitak, a putem etiketa im se predstavite u svojim bojama, sa logotipom, sloganom… i tako postignete prepoznatljivost svoje tvrtke. Zbog lakše dostave do lokacije pakirana je u promo pack omot po 12 plastičnih boca.

Sama reklamna voda postaje time Vaša posjetnica, pa kad darujete promo pack ili samo jednu bocu, darovali ste dio svog imagea, a Vaš kupac dobit će dojam da Vam vrijedi više od iznosa računa kojeg je kod Vas platio..

promo pack

________________________________________

Donosimo nekoliko ideja kako se možete koristiti promo voda:

TURIZAM

Izletnički brodovi ili turistička razgledavanja odlična su prigoda da reklamna voda postigne svoj marketinški cilj i osvježi umorne turiste. Ponudite im nešto korisno, što će im u istom trenutku biti potrebno.

RENT A CAR/BOAT

Mali znak pažnje svakome uljepša dan, pa zašto ga ne biste uljepšali svojim klijentima? Kad iznajmite automobil ili plovilo, klijenta u autu ili na brodu dočeka promo pack Vaše promotivne vode. Poznato Vam je: »dobar glas daleko se čuje«.

HOTELI

Hladnjake u hotelskim sobama redovno punite vodom drugih proizvođača? Točka na i na cjelokupni dojam o Vašem hotelu je reklamna voda, koja je samo Vaša. Ona daje dodatnu vrijednost hotelu, a gostima znak da cijenite svoj hotel, ali i njih.

NA HUMANITARNIM EVENTIMA / SPORTSKIM DOGAĐANJIMA

Humanost uvijek privlači ljude, a Vaša će reklamna voda u masi biti odlično prihvaćena – ohlađena na pravu temperaturu!

SAJMOVI

Duga šetnja od štanda do štanda… Svakoga će privući onaj koji ima na stolu promo pack sa bocama vode za svoje goste.

POSLOVNI SASTANCI

Nesumnjivo ćete ostaviti dobar dojam, ako na stol oko kojeg se odvija sastanak posložite plastične boce vode. Reklamna voda koju ponudite na sastanku pokazat će da Vam je stalo i da želite naglasiti kako je Vaš brand kvalitetan.

SPONZORSTVA

Sponzorirate li lokalne ekipe, sportske klubove ili školske aktivnosti? Vašoj će tvrtki to biti veliki plus pokažete li zanimanje za događanja oko sebe te poduprete li perspektivne i ambiciozne skupine. Za njihova događanja poklonite im nekoliko promo pack ovitaka. Nema lakšeg ni vrijednijeg načina kako pridobiti lokalno stanovništvo na svoju stranu.

SEMINARI

Na seminarima je reklamna voda odličan dar za sudionike. Hidracija je nužna želimo li ostati koncentrirani, pa će Vaši seminari tako postići ciljeve i zadovoljstvo te produbiti znanje sudionika.

NA RECEPCIJI

Kad klijent uđe u Vaše prostore presudan je prvi dojam. Reklamna voda na vidljivom mjestu i na dohvat ruke je svakako plus, jer će se klijent osjećati dobrodošlo i ugodno.

Ovo je tek nekoliko ideja kako je lako možete koristiti. Naši kupci rado je dijele u svojim područjima – u zubnim ordinacijama, na izletima brodovima, u auto kućama, hotelima, putničkim agencijama, salonima ljepote…  Reklamna voda je prigodna i za prodaju u lokalima, restoranima, beach barovima…

Nema tvrtke ni događanja na kojem promo voda neće biti primjećena; kupcu će dati ono što treba. Bilo vruće ili hladno, svi konzumiramo vodu. Ako imate svoju vodu, klijentima ćete dati do znanja da cijenite njih i svoju tvrtku.