Naša osnovna djelatnost je štamparija. Tim se poslom bavimo već 30 godina. Ulaganjem u nove strojeve podigli smo kvalitetu i brzinu izrade naših proizvoda. Glavni smo dobavljač naljepnica za punionicu Vode 902. Na osnovu toga angažirali su nas za prodaju promotivne vode, a pošto je domaće tržište dosta malo od punionice smo dobili ekskluzivu za prodaju promotivne vode na hrvatskom tržištu.

Našu promotivnu vodu izvozimo u Dansku, Italiju, Švicarsku, Njemačku, Austriju i Hong Kong. U Hrvatskoj smo počeli s prodajom promotivne vode početkom 2017 godine. Vodu s vlastitim brandom već koriste: Poliklinika Rident, restoran Cicibela Baška, Veneto banka, nekretnine Herak, Anastasia Zagreb, PSC Zagreb, AC Emil Frey, Porsche, kamp Polidor i mnogi drugi. Željeli bismo da i Vi budete među njima.

Naše poduzeće se nalazi na Ljubljanskoj cesti 15 u Kamniku. Svim kupcima naše vode u našoj štampariji nudimo popuste do 50 % za izradu odabranih artikala iz naše ponude. Ponudu možete naći na web stranici u privitku EKSKLUZIVNA PONUDA.

To smo mi, veselimo se susreta s Vama.

Direktor

Prokurist

Designer

Za više informacija pošaljite upit >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>